Cerdanyola Club d'Hoquei 2007-2008
[16-05-2007]

 

El Cerdanyola CH ja treballa de cara a la propera temporada en què el Club gairebé amb molta probabilitat ocuparà plaça en la màxima categoria de l'hoquei patins, l'OK Lliga. El projecte esportiu és formar un equip que il·lusioni als seus socis, seguidors i simpatitzants,  capaç d'aconseguir quelcom més important que la permanència en la categoria i retornar el prestigi  que es mereix el club degà de l’hoquei patins.

La primera incorporació serà a l’equip directiu, Lluís Galbas, el qual s'ha mostrat molt compromès amb el projecte esportiu del CCH, amb aquesta incorporació es  vol aprofitar la seva experiència per aconseguir consolidar i potenciar la política esportiva del Club.

Al primer equip, s'incorpora David Bou com entrenador del primer equip, vell conegut del Club que ja va exercir de segon entrenador fa uns anys, prové del Vigo Stick. Al capítol de jugadors  Juan Ramon de Moya, porter internacional amb molta experiència en l'OK lliga, procedent del Noia Freixenet, Jordi Guillen, procedent del Lloret, a més s'incorporen tres jugadors de casa, Eloi Gaspar, jugador que aquesta temporada ha militat a l'Igualada i dos jugadors forjats a la pedrera del Cerdanyola CH, Marc Coy i Sergi Miras, el primer internacional amb la selecció estatal júnior, abandona la disciplina del FC Barcelona i el segon jugador procedent de l'Alcoi.

Actualment es mantenen converses amb els jugadors del primer equip per valorar les possibles renovacions i així poder tancar la plantilla cara la temporada 2007-08. Un dels jugadors que no continuarà és Roger Fernàndez que ja ha fitxat amb el CP Mataró.

A l’actual equip tècnic se’ls hi ha ofert la continuïtat donant-los responsabilitats tècniques i de coordinació dins del Club.


Cerdanyola Club d'Hoquei

Patinatge artístic I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA