El president del Cerdanyola CH dimiteix per salut i per falta de col·laboració

Dia 6 de juny de 2005

Francesc Rodríguez va anunciar ahir a la tarda, en una roda de premsa, la seva dimissió com a president del Cerdanyola CH. Rodríguez va justificar la seva marxa pels problemes de salut que pateix des de fa temps i que el passat mes de gener el van dur a estar ingressat i també va afirmar trobar-se sol al capdavant del club i “amb poca gent col·laborant”. La roda de premsa també va servir per presentar part de la nova junta que es farà càrrec de l’entitat. Francesc Rodríguez va anunciar que entre els nous membres s’haurà de triar un vicepresident primer, el qual agafarà les funcions de president quan ell dimiteixi. Tot això haurà de ser ratificat en la propera assemblea de socis del club, la qual se celebrarà abans del proper 14 de juliol.

Lluís Sisquella, Jordi Castanyé, Josep Lluís Nogueira, Josep Castanyé i Jordi Sabater van ser els representants d’una junta que també estarà integrada per Jaume Carreter, Jaume Maranges, Joan Mimó, Pere Torras, Rafael Lupión i Xavier Piquet. Lluís Sisquella, el portaveu de la nova junta, va defensar que l’opció triada era la millor pel club ja que “convocar eleccions retardaria molt tot el procés i no permetria començar a treballar de cara a la temporada vinent”.

Sisquella va explicar que la nova junta “es dividirà en quatre vicepresidències: l’econòmica, la social, l’esportiva i la de marketing”, però no va avançar qui serà al capdavant de cada àrea, ni tampoc quin serà l’organigrama, el qual “acabarem de definir durant els pròxims dies”, va aclarir el nou membre de la junta directiva del Cerdanyola CH. Segons Sisquella, l’objectiu de la roda de premsa era anunciar els canvis “per poder començar a parlar amb els jugadors i a preparar la temporada pròxima”, sobretot pel que fa els equips sèniors, doncs en la base ja s’està treballant mitjançant una comissió creada en la darrera assemblea de socis de l’entitat.

La nova junta directiva del Cerdanyola CH està formada per un seguit de persones molt vinculades al món empresarial local i que d’alguna forma han mantingut una certa relació amb el club degà de l’hoquei estatal al llarg dels anys. Sisquella va anunciar que “el nostre objectiu és recuperar l’esperit de l’hoquei a Cerdanyola i per això també volem recuperar la massa social del club”. Alhora, la nova junta és conscient de que l’entitat esportiva arrossega un important dèficit (aproximadament 75 mil euros) i “el primer que hem de plantejar és com desfer-nos d’aquest deute. Hem de mirar els números i pensar com refinançar el club”, va afirmar Lluis Sisquella, qui va afegir que “la nostra experiència alhora de portar empreses aplicada al club ens ajudarà a reconduir la situació”.

Informació treta de Cerdanyola.info


Cerdanyola Club d'Hoquei

Patinatge artístic I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA