Carulla, An guita (1 groga), Ares (3 grogues, 1 blava, 1 vermella), Camprubí, Reventós (1 groga), López (1 groga), González (1 groga), Romeu, Yeste, Torelló.

Tello, Lucas, (2 grogues, 1 blava), Plaza, Miras (2 grogues, 1 blava), Eloy, Riba, Guillén (2 grogues, 1 blava), Coy, De Moya, Martín (2 grogues, 1 blava).

2-1 (31') Anguita
2-2 (45') Martín

Tocats
[02-02-2008]

L'Epson Cerdanyola va oferir dissabte la seva millor imatge davant un defensiu Patí Vilafranca, un equip que acostuma a vendre cares les seves derrotes davant l'equip verdiblanc. No obstant, la esmentada millora d'actitud vers els anteriors partits no va ser suficient per doblegar la numantina defensa dels del penedès, que va sortir a defensar-se sense complexes, tot esperant agafar els vallesans a peu canviat. Cal destacar la nombrosa presència de públic cerdanyolenc que demanàvem des d'aquestes línies.

La primera part va ser dominada de totes totes pels homes de David Bou, que potser van pecar de certa manca d'ambició amb el marcador favorable. El domini de la possessió va ser aclaparador per part dels visitants, que movien i movien davant el quadre disposat per Pep Panné. El partit tenia color verdiblanc, però tot i el seu control, les ocasions no eren gens clares, i acabàven a l'estic dels defensors o bé aturades per un immens Roger Torelló. Per l’altre costat, De Moya solventava el seu treball amb suficiència, provinent de perillosos contraatacs, l’únic arma que esgrimíen els de Vilafranca.

Així les coses, al minut 18, i un cop els locals decidien sortir del seu àrea per intentar quelcom més, Pablo guanyava el seu defensor per velocitat i posava una pilota d’or a Guillen, qui definia excel·lentment davant Torelló i feia pujar el 1-0. Els locals semblaven perduts amb el desavantatge, i el domini continuava éssent dels verdiblancs, que potser deurien haver sentenciat el partit, amb el rival desconcertat i la moral a favor. No va poder ser, i arrivant al descans, Ares igualava el tanteig en una jugada confusa, que no hauria d'haver pujat al lluminós, ja que l’àrbitre havia xiulat un segon abans. Tot i així, el gol es donaria per vàlid, i l’empat, un fet. Així s’arrivaba al descans.

A la segona part, el Cerdanyola havia d’anar endavant, l’empat no era suficient. El Vilafranca continuava sense donar mostres de la seva bona classificació, esperant al contraatac i sense arriscar, mentre els verdiblancs movien i movien sense arriscar massa tampoc. Així, una jugada aïllada, i excel·lent per altra part, de Juli Anguita posava en avantatge els locals al minut 31. Ara sí, tocava anar per totes. Els locals volien acabar amb el partit, i només un gran De Moya i una gran voluntat de tots els homes de Bou van evitar el desastre. A falta de 10 minuts pel final, els visitants augmentaven la pressió, i al minut 45, obtenien el seu premi: Pablo rebia, driblava el porter, i anotava.

Als últims minuts, la por a perdre hi era present pels dos bàndols. El Cerdanyola va disposar de l'últim minut, però no podia superar la poblada defensa local. Així, s’arrivaba al final d'un bon partit amb poc premi pels mèrits fets pels vallesans, que ara es troben a 3 punts de la salvació, després de la victòria del Lleida davant l’Oviedo.

El proper partit a Tenerife marcarà de ben segur la sort del que resta de temporada. Esperem obtenir un bon resultat de les Illes per agafar moral al sprint final.