Per ampliar les fotos, fes clic a sobre.
  Per ampliar les fotos, fes clic a sobre.
Per ampliar les fotos, fes clic a sobre.

Èxit rotund en la III edició del Festinatge
[14-01-2008]


Un any més i amb les espectatives que el Cerdanyola Club d’Hoquei es plantejava, la tercera edició del FESTINATGE, ha estat un èxit absolut. Es pot afirmar ja, que aquest festival de patinatge artístic, s’ha consolidat perfectament a la ciutat de Cerdanyola i per un dia, ha vist com centenars de persones, han assistit al pavelló de Can Xarau per veure i gaudir del magnífic espectacle que s’ha ofert al públic assistent, de la ma dels més grans del món.

Cal destacar també les coreografies presentades pels grups d’Iniciació, Certificat i Categories que amb temes com els anells olímpics, l’atletisme, el bàsquet, la natació sincronitzada i la gimnàstica rítmica, han posat la nota de tendresa i d’admiració a les joves promeses del patinatge local, on ja despunten campiones com: Miriam Moreno, Carla G. Pey i Noemí Isla.

Destacar la brillant i arriscada posta en escena de la parella formada per Sara Venerucci i Matteo Guarise, la força d’Andrea Barbieri, la voluntat de Tanja Romano que, tot i estar lesionada, va fer un gran esforç per a poder complaure al públic, l’esperada actuació de Luca d’Alisera, tot i no estar en actiu i la tendresa de Marco Santucci, entre d’altres.

Tota la tarda va estar plena d’emocions, d’un públic absort i dedicat totalment a retre aplaudiments a les principals figures del patinatge artístic, congregades que va cloure el fi de festa baixant a pista i saludant als seus grans ídols.




Núria Julià Fosas





Hoquei patins I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA